4M

Waarom het merk 4M kopen?

4M maakt creatieve speelgoedproducten voor nieuwsgierige kinderen. Van experimenten tot kunst en ambachten tot ontdekkingen, er zijn vele 4M ontdek pakket product voor al deze dingen die kinderen graag doen. 4M biedt DIY-pakketten en bouwpakketten voor kinderen, zodat ze hun eigen experimenten en projecten kunnen bouwen en ontdekken terwijl ze spelen en leren.
4M hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit, van ontwerp tot eindproduct. Een selectie van 4M-producten heeft erkenning gekregen en talloze internationale prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Design Award en het logo van aanbeveling en goedkeuring door het Science Museum in Londen. Het Natuurhistorisch Museum in Brussel, de thuisbasis van de grootste collectie dinosaurussen van Europa, heeft ook de zes Dig-a-Dino dozen gepresenteerd met hun logo van erkenning en aanbeveling.

Merk 4M Speel Ontdekking Pakketten Educatief Duurzaam Materiaal Djossie

4M geeft om het milieu en is toegewijd aan het bevorderen van milieubewustzijn bij kinderen op een speelse manier. Alle verpakkingen zijn PVC-vrij en er worden recyclingtips gegeven bij een aantal producten. Verpakkingen, instructies en veiligheidsinstructies worden geleverd in meerdere talen. De DIY-pakketten en experimentenpakketten van 4M zijn zowel voor jongens en meisjes maar ook gericht op jongens of meisjes. Het helpt hen hun creativiteit te ontwikkelen en hun eigen projecten te bouwen terwijl ze leren over wetenschap en technologie.


  

Productcategorieën

Producttags

Toont alle 16 resultaten