Bling2O

Wat maakt Bling 2 O zo Uniek?

Bling2O, het New Yorkse merk, staat bekend om de meest unieke zwembrillen, zwemmaskers en snorkels ter wereld! Geliefd bij elke waterrat en een must-have voor (mini) stijliconen. De Bling2O zwembrillen zijn ware eyecatchers, versierd met sprinkles, snoepjes, confetti, edelstenen, wimpers, schubben, stekels en een flinke dosis ‘bling’.

De kwaliteit van Bling2O zwembrillen is ongeëvenaard, met een basis van 100% siliconen voor maximaal comfort. Ze bieden uitstekende UV-bescherming en zijn voorzien van een anti-fog laagje. De hoofdband is eenvoudig aan te passen aan de gewenste maat.

Deze unieke zwembrillen zijn verkrijgbaar voor verschillende leeftijdscategorieën (3+, 6+ en 14+ jaar), inclusief modellen geschikt voor volwassenen. Verpakt in stijlvolle, stevige bewaardozen of draagtassen, zijn Bling2O zwembrillen en snorkels handig op te bergen na het zwemmen.

Merk Bling2O Djossie Educatief Duurzaam MateriaalOntdek deze opvallende collectie zwembrillen en accessoires, want met Bling2O zwem je in stijl! Wat begon als een thuisproject met kinderen, groeide uit tot een internationale cadeau lijn. Als ervaren experts in groothandel, merchandising en productontwerp, lanceerden we vol vertrouwen Bling2O in 2013. Onze passie gecombineerd met kindvriendelijke trends leidt tot eindeloze mogelijkheden. De latexvrije, loodvrije en anti-condens eigenschappen maken onze zwembrillen veilig en betrouwbaar. We streven naar het overtreffen van wereldwijde veiligheidsnormen en voldoen aan CPSIA-regelgeving, wat Bling2O tot een leider maakt in veilige en stijlvolle kinderproducten.


  

Toont alle 15 resultaten