Goki

Waarom het merk Goki kopen:

Ontdek het uitgebreide Goki assortiment speelgoed en babyspulletjes bij Djossie Educatief. Onze collectie omvat niet alleen speelgoed, maar ook spelletjes, traktatiespulletjes, muziekinstrumenten en nog veel meer. Bij Djossie streven we naar educatief en duurzaam materiaal voor ieder kind.

Goki, een gerenommeerd merk met meer dan 40 jaar ervaring, is toegewijd aan het produceren van hoogwaardig houten speelgoed dat de wereld kleurrijker maakt. Ze geloven dat de kindertijd een avontuur moet blijven, en ons houten speelgoed draagt hieraan bij.

Het assortiment omvat meer dan 2.000 verschillende producten, waardoor ze een van de meest diverse collecties in de speelgoedindustrie aanbieden. Maar bij Goki draait het niet alleen om plezier; duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Ze geloven in het principe van geven en nemen met de natuur, en daarom doneren ze jaarlijks een nieuw bos aan Sleeswijk-Holstein, met één boom voor elk pasgeboren kind. Sinds 2004 zijn er al meer dan 400.000 beuken-, eiken- en esdoornbomen geplant.

Bij Goki streven ze naar verantwoord speelgoed. Ze gebruiken uitsluitend hout uit duurzame Europese bosbouw en proberen zoveel mogelijk recyclebare producten te maken. Het doel is om vier kunststoffen – PVC, PU, ABS en PS – uit al het speelgoed te verwijderen en te vervangen door milieuvriendelijke alternatieven.

Naast de inzet voor duurzaamheid zijn ze ook maatschappelijk betrokken. Ze bouwen scholen in ontwikkelingslanden en zorgen ervoor dat kinderen daar de kans krijgen om onderwijs te volgen. Geen enkel Goki-speelgoed wordt door kinderen gemaakt; Ze maken speelgoed VOOR kinderen, niet DOOR kinderen.

Kwaliteit en veiligheid zijn de hoogste prioriteit. Al hun producten worden grondig getest in hun eigen laboratorium en ondergaan regelmatige inspecties door externe testinstituten om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Bij Goki geloven ze in het bieden van leuk, veilig en verantwoord speelgoed voor alle kinderen. Goki kleurt de wereld, en bij Djossie Educatief vindt u een breed assortiment aan Goki materialen.


  

Toont alle 63 resultaten