4M

Waarom het merk 4M kopen?

4M Speelgoed: Waar Creativiteit en Educatie Samenkomen

4M Logo www.djossie.nlWelkom bij 4M Speelgoed, jouw bestemming voor hoogwaardig speelgoed dat kinderen inspireert en hun creativiteit stimuleert. Bij Djossie kun je 4M Speelgoed kopen, met een breed en actueel assortiment dat gebaseerd is op onze vier kernprincipes: fantasierijk, creatief, inspirerend en leuk. Deze principes vormen de basis van ons merk en zijn essentieel voor de gezonde mentale ontwikkeling van kinderen.

Sinds 1993 helpen we kinderen over de hele wereld om hun creativiteit te ontwikkelen. Ons assortiment begon met populaire producten zoals Jumbo Chalk en glow-in-the-dark items, maar groeide snel uit tot een breed scala aan wetenschappelijk educatief speelgoed met de lancering van Kidz Labs in 1999. Vandaag de dag blijven we innoveren en hoogwaardige producten produceren die de mentale ontwikkeling van kinderen stimuleren.

Onze productcatalogus bevat meer dan 300 items die voortdurend worden vernieuwd door ons eigen ontwerpteam uit Hong Kong. We zijn trots dat onze producten wereldwijd verkrijgbaar zijn in speciaalzaken, museumwinkels en luxe warenhuizen in meer dan 80 landen. Samen met onze vrienden en partners beloven we hoogwaardig speelgoed en handwerk te blijven leveren dat fantasierijk, creatief, inspirerend en leuk is.

Bij 4M geloven we in de kracht van de geest. Onze vier kernprincipes vormen de bouwstenen van een gezonde mentale ontwikkeling voor kinderen. Een fantasierijke geest stelt kinderen in staat om de wereld te zien zoals die is en wat ze zou kunnen zijn. Een inspirerende geest moedigt hen aan om nieuwe horizonten te verkennen en uitdagingen aan te gaan. Een creatieve geest helpt hen innovatieve oplossingen te bedenken om obstakels in het leven te overwinnen. En een leuke geest laat hen genieten van elke dag vol wonderen.

4M KidzLabs www.djossie.nlOns educatieve speelgoed stimuleert en activeert hogere hersenactiviteiten zoals logica, gevolgtrekking, analyse en verbeelding. Het helpt kinderen om informatie te leren en te verwerken, wat cruciaal is voor hun toekomstig succes.

Bij 4M zijn we ook toegewijd aan veiligheid. We testen al onze producten uitgebreid en rigoureus om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen. Onze verpakkingen zijn bijna 100% PVC-vrij en we gebruiken recyclebare materialen. We houden van kinderen, en spelen met 4M is spelen in veiligheid.4M Steam Powered Kids www.djossie.nl

Bij 4M Speelgoed streven we ernaar om de geesten van kinderen te voeden, zodat ze kunnen groeien, leren en hun eigen pad naar een toekomst vol mogelijkheden kunnen volgen. Ontdek ons assortiment en sluit je aan bij onze missie om kinderen over de hele wereld te inspireren. Samen kunnen we de geest van ontdekking, creativiteit en educatie levend houden!Merk 4M Speel Ontdekking Pakketten Educatief Duurzaam Materiaal Djossie

De basisprincipes van 4M zijn:

  1. Fantasierijk: Stimuleert een rijke verbeelding en creatief denken.
  2. Creatief: Moedigt innovatieve oplossingen aan.
  3. Inspirerend: Bevordert het verkennen van nieuwe horizonten en uitdagingen.
  4. Leuk: Maakt leren en spelen plezierig.

Sterke punten zijn: Veiligheid, educatie, hoogwaardige producten en wereldwijde beschikbaarheid.


  

Toont alle 134 resultaten