Spel- en speelmaterialen voor intensief gebruik

Waarom educatief en duurzaam ontwikkelingsmateriaal aanbieden.

Kinderen leren door te spelen, te ontdekken. Ze gaan graag op ontdekking uit en houden van uitdagingen. Alles om hun heen is leuk en interessant. Het is belangrijk om kinderen te volgen in hun vraag naar ontwikkeling. Een kindje heeft hiervoor materialen nodig die bij zijn of haar leeftijd en behoeftes passen.Educatief en Duurzaam Spel en Speelmaterialen voor Intensief Gebruik

Een kind heeft behoefte aan uitdaging! Het is van belang kinderen de uitdaging aan te laten gaan. Waarom moet het volgens de regels? Met het assortiment van Djossie mag een baby, dreumes, peuter, kleuter en tiener zelf ontdekken, experimenteren en leren. Het hoeft niet volgens de regels. Als ze eenmaal met educatieve materiaal bezig zijn, zul je je verbazen hoe ze leren er mee om te gaan. Met het spel- en speelmateriaal van Djossie blijft het leuk om mee te spelen en te ontdekken. Het gaat niet vervelen! Hierdoor is het educatief en zeer leerzaam voor hun zelfbeeld. Zo blijft spelen leuk en leren ze denken in oplossingen.

Het assortiment van Djossie is vooral duurzaam. Het is gemaakt voor intensief gebruik. En geschikt voor verschillende leeftijden. Bijvoorbeeld een peuter begint te ontdekken door middel van voelen, kijken en proeven. Wanneer het een kleuter is geworden komt de nieuwe fase. Ze gaan proberen er iets uit te maken, misschien bouwen ze ermee of willen ze het voorbeeld namaken. De fase daarna is dat ze gaan combineren met andere producten. Wat als ik deze 2 samen gebruik, wat kan ik er dan van maken? En zo is het assortiment van Djossie leuk voor iedere leeftijd en blijft het leuk om mee te spelen, ontdekken en leren.

Het assortiment van Djossie heeft een bijzondere uitstraling. Door de verschillende materialen van onze producten en de kleuren, mag het gezien worden in de ruimtes. Het hoeft niet in bakken weg gestopt te worden. Het heeft meerwaarde voor jullie professionele instelling. Heeft jullie binnenruimte een beetje aankleding nodig, is het niet uitnodigend voor de kinderen? Met een kleine aanpassing is jullie binnenruimte, groepsruimte, klaslokalen of vrije speelruimtes het reclame plaatje voor iedereen. Laat ze zien wie jullie zijn en wat jullie kunnen. De kindjes willen niet meer naar huis!