Kinderfeets

Waarom het merk Kinderfeets kopen?

Bij Kinderfeets geloven we dat kinderen vroeg kunnen beginnen met het leren van de levensles om zichzelf buiten hun comfortzone te duwen en avontuurlijk te zijn. Het begon allemaal toen onze oprichter Oscar V. Mulder zijn zoon een loopfiets bouwde en zo een waardering voor avontuur in hem cultiveerde. Nu is Kinderfeets een duurzame speelgoedfabrikant die kinderen over de hele wereld inspireert om te groeien en onafhankelijk te worden.

Onze fietsen en driewielers zijn geïnspireerd op traditionele Nederlandse fietsen en hebben doelbewuste kenmerken zoals niet-giftige materialen, verstelbare stoelen, lage instapframes en biologisch afbreekbare banden om kinderen een veilige en comfortabele rijervaring te bieden. Maar we bieden meer dan alleen fietsen: loopwagentjes, duwende dieren, fietsaccessoires, educatief speelgoed en balansborden zijn slechts enkele van onze producten die kinderen in elke fase van hun ontwikkeling ondersteunen.

Onze nieuwe Hanging Gym, Outdoor Games, Balans producten, Blocks and Stackers en toevoegingen aan ons Pikler gym systeem bieden kinderen nieuwe manieren om actief en creatief te verkennen, zich fysiek te versterken, zelfvertrouwen op te bouwen en hun uitvoerende functies te verbeteren.

Merk Kinderfeets Educatief Duurzaam Materiaal Djossie

Bij Kinderfeets blijven we ons inzetten voor duurzame productiemethoden en het ontwikkelen van speelgoed dat avontuurlijk leren inspireert. We zijn trots dat we nu actief zijn in meer dan 20 landen over de hele wereld, waarvan een in Nederland, waar we zijn ontstaan. We kunnen niet wachten om je te laten zien wat we in petto hebben voor het komende jaar en om kleintjes over de hele wereld te zien opgroeien tot moedige individuen die de waarde van spelen nooit zullen vergeten.


  

Toont alle 20 resultaten