Wooden City

Waarom het merk Wooden City kopen?

Ontdek de magische wereld van Wooden City Houten Puzzels, waar creativiteit en verbeelding samenkomen in unieke stukken kunst gemaakt van hout. Elke puzzel in ons assortiment is doordrenkt met originaliteit en verfijning, met een exclusieve set figuren die perfect passen bij het thema van de puzzel. Bij ons draait alles om individualiteit – elk puzzelstukje is een meesterwerk op zich en wordt nooit herhaald.

Onze houten legpuzzels zijn een verademing voor liefhebbers van traditionele puzzels die op zoek zijn naar iets nieuws. Ze vormen een universeel cadeau, geschikt voor alle leeftijden en geslachten. Kinderen zullen gefascineerd zijn door de diverse figurensets, terwijl volwassenen zich laten betoveren door de verhaallijnen en de complexiteit van de puzzels.

Wooden City Houten puzzel deluxe Animal Kingdom 505 stukjes Dieren Van De Wereld Bol Educatief Duurzaam Materiaal Djossie d-5182170

Ervaar onvergetelijke momenten, alleen of in goed gezelschap, terwijl je onze houten puzzels oplost. Van romantische taferelen tot adembenemende landschappen, van wereldberoemde steden tot schattige dieren – Wooden City brengt je een scala aan keuzes. Onze ‘Mystic’-puzzels, met 250 stukjes, waarvan 40 met unieke vormen zoals dieren en gebouwen, zijn betoverend en fantasievol.

Merk Logo Wooden City Djossie Educatief Duurzaam Materiaal

Onze rechthoekige puzzels komen in zowel 500 stukjes, met 50 unieke stukjes, als 1000 stukjes, met 100 unieke stukjes. Elk stuk is een levendig kunstwerk dat tot leven komt tijdens het puzzelen. Laat je verleiden door ‘New York, Paris of Amsterdam by Night’ of laat je verwonderen door de wilde dieren op de ‘Animal Kingdom Map’-puzzel.

Met hun unieke puzzelstukjes van diverse vormen bevorderen WoodenWooden City Houten puzzel deluxe Animal Kingdom 505 stukjes Degelijk Kleine Puzzelstukjes Dik Educatief Duurzaam Materiaal Djossie d-5182170 City-puzzels creatief denken en fijne motoriek. Onze puzzels worden geleverd in hoogwaardige houten geschenkdozen, ideaal om ze te bewaren. Ze zijn een genot om te ontvangen en een vreugde om als cadeau te geven, geschikt voor iedereen vanaf acht jaar oud. Ontdek de wereld van Wooden City Houten Puzzels en laat je betoveren door onze

 

meesterwerken van hout.


  

Toont alle 28 resultaten